Биляна Гавазова е новата водеща на сутрешния блок на Би Ти

...
Биляна Гавазова е новата водеща на сутрешния блок на Би Ти
Коментари Харесай

Биляна Гавазова ще взима 7000 лева заплата в БТВ, няма да ражда второ дете

Биляна Гавазова е новата водеща на утринния блок на Би Ти Ви. Заедно с сътрудника й Златимир Йочев седнаха на стола на Антон Хекимян на 1 март. Повишението е донесло на журналистката и по-висока заплата. Оттук нататък тя щяла да получава по 7 хиляди лв. месечно, издават нейни сътрудници от нюзрума на медията, представени от retro.bg. Досега Биляна още веднъж се появяваше съвсем всекидневно в ефир със своята графа „ Чети етикета “, само че получаваше възнаграждение като на елементарен кореспондент.

Тя към този момент има опит като водещ титуляр, защото преди години бе екранна партньорка на настоящия си шеф Хекимян. Именно околните им връзки и другарството им отвън малкия екран спомогнало Антон да избере тъкмо нея всред стотиците претенденти за апетитната позиция. Тв половинката на Гавазова – Златимир Йочев, към този момент щял да се разписва против доста по-ниска от нейната заплата, защото не е толкоз известно лице, въпреки да има опит във воденето на утринни излъчвания и вести в Българска национална телевизия, BIT и „ България он ер “.

 Биляна Гавазова и Златимир Йочев

Биляна е пословична в журналистическата колегия със своята несъразмерна упоритост и кариеризъм. Нейният мъж Тодор приел покачването й със смесени усеща, защото към този момент щяла да отсъства доста повече от вкъщи им и надлежно по-голямата част от грижите към сина им Алек щели да паднат върху неговите рамене. По решение на шефа Хекимян „ Тази заран “ към този момент има нов стартов час – 6:00, което значи, че Биляна би трябвало да бъде на линия в офиса най-малко в 5 ч., с цел да се приготви за ефир, а дома си да напуща най-късно в 4 часа заран.

Работният й ден пък завършва в късния следобяд, когато са свършили всички оперативки. Макар тв звездата неведнъж да е споделяла, че желае да има второ дете, плановете й за планувана бременност все още били изцяло осуетени. Преди години, когато още веднъж бе отпред на „ Тази заран “, се говореше, че имала специфична уговорка в контракта, която не й разрешавала да излиза изненадващо по майчинство. Възможно е и с новото покачване да е разписала сходна.

Тази година красивата журналистка ще закръгли 40 и към този момент не разполага с доста време да сбъдне фантазията си да бъде майка още веднъж, изключително с новия претрупан график. „ Изключително доста разгадавам на мъжа ми Тодор – той схваща високите условия на специалността ми и ме поддържа доста.

През седмицата често не съумявам да съм до Алек, само че се старая да обезщетявам с качествено време дружно през уикенда “, споделя Биляна. Журналистката се жалва, че била маниачка на тематика класификация, само че поради интензивната работа нямала време да поддържа дома си в съвършен тип. За сметка на това пък с новата заплата бързо ще има опция да изплати заема, който с половинката й теглиха, с цел да си купят огромното жилище.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР